Home STAP 4 – De sleuteloverdracht

STAP 4 – De sleuteloverdracht

U en de zittende huurder hebben bij de bezichtiging kennis met elkaar gemaakt. Wij vragen u contact met elkaar op te nemen en geven u data en tijdstippen door, waarin de eindinspectie en overhandiging van de sleutel zou kunnen plaatsvinden. Ook vragen wij alvast of u onderling reeds zaken ter overname heeft afgesproken. Wij zijn hierin geen partij, alleen noteren deze zaken wel ’ter overname” in het eindinspectierapport.

Graag vernemen wij van u en de zittende huurder datum en tijdstip waarop wij de eindinspectie kunnen uitvoeren en de sleutels kunnen overhandigen.

De datum en tijdstip worden per email bevestigd aan beiden.

Eindinspectie vindt altijd plaats op werkdagen. Valt het einde van de maand in een weekend of op een feestdag, dan zal de eindinspectie de eerstvolgende werkdag plaatsvinden.

Onze inspecteur maakt op de dag van opname meerdere foto’s van alle vertrekken en loopt alles na op goed functioneren. Wij verwijzen u naar Huurdersinformatie – “Oplevering Woning” – hoe de woning moet worden opgeleverd/ wat er allemaal wordt gecontroleerd.

Na inspectie worden de sleutels overhandigd, rapporten getekend en per email naar u toegezonden.

Gefeliciteerd, u bent nu de gelukkige huurder van een woning.

Wij wensen u veel woonplezier!

Je bent op zoek naar een woning, hoe gaat dit in zijn werk, wat moet je doen en wat kan je van ons verwachten.