Home Reparatieverzoek

Reparatieverzoek

Wanneer u een reparatieverzoek heeft, dient u dit schriftelijk aan ons kenbaar te maken.

Zonder schriftelijk reparatieverzoek, geen reparatie!
U kan ook middels onderstaand formulier de klacht aan ons door geven. Voordat u dit formulier verzendt, dient u eerst uit te zoeken of het gebrek door u of door ons verholpen dient te worden. In het Besluit Kleine Herstellingen van de overheid (zie de volgende link: BKH) kunt u lezen welke gebreken voor u als huurder zijn en welke gebreken moeten worden opgelost door de verhuurder. Heeft u hierover vragen dan kunt u ons altijd telefonisch bereiken tijdens kantoortijden (08.30 uur tot 17.00 uur) op telefoonnummer 071-76 76 282.

Als de reparatie door de verhuurder uitgevoerd dient te worden dan zal er na registratie van het reparatieverzoek contact met u worden opgenomen om een afspraak te maken tot herstel.
Wanneer de reparatie door u als huurder uitgevoerd dient te worden, dan dient u dit zelf te verhelpen, danwel een derde opdracht geven om het gebrek voor u te verhelpen.

Voor een heldere uiteenzetting en voorbeelden van de diverse verantwoordelijkheden van een huurder verwijzen wij u naar “Reparaties door huurder van A tot Z” , zie de volgende link:

Reparaties door huurder van A tot Z

Hoe u een reparatieverzoek kunt indienen

Per email of per post
U kunt onderstaand formulier invullen of deze uitprinten, inscannen en als één PDF-document mailen naar info@vdpvastgoed.nl. (let er wel op dat uw handtekening erop staat).

Download PDF

Wij verzoeken u het ingevulde en uitgeprinte reparatie verzoek formulier voldoende gefrankeerd op te sturen naar:
vdpvastgoed
Ambachstweg 20A
2222 AL Katwijk ZH

Regel het online
Ook kunt u ons online reparatieverzoek formulier invullen, klik daarvoor op onderstaande button.

online reparatieverzoek
Footer

Wij helpen
je graag verder

vdpvastgoed, al decennia lang de verhuurder en ontwikkelaar van eengezinswoningen, appartementen, winkel,-bedrijfs,-en kantoorruimten en garages in West Nederland.