Home STAP 2 – Woning accepteren

STAP 2 – Woning accepteren

Als u zich heeft ingeschreven en u van ons de woning heeft mogen bekijken en geïnteresseerd bent, dan moet u snel gegevens gaan verzamelen en aan ons opsturen.

De inkomensvereisten om voor huur van een woning in aanmerking te komen, is onder meer dat uw netto maandelijkse inkomsten voldoende zijn om minimaal 2,5 x de totale maandhuur te kunnen betalen.

Op het naar u eerder toegestuurde inschrijfformulier staan welke gegevens u allemaal dient te overhandigen. De gegadigde met de ‘meeste geschiktheid’, dat wil zeggen diegene die het beste voldoet aan de gestelde inkomenseisen en op basis van wensen en specifieke kenmerken het best met de woning matchen, zal worden geselecteerd.

Match:
Er zal telefonisch contact met u worden opgenomen om een datum ondertekening huurcontract af te spreken op ons kantoor. Het huurcontract en begeleidende stukken zullen voor ondertekening in concept naar u toe worden gestuurd. Weer een stap verder gezet naar uw nieuwe woning!

Helaas:
Dit keer geen match, maar niet getreurd, blijf onze website en social media in de gaten houden. Wij hebben geen wachtlijsten en de volgende woning zou wel eens voor u bestemd kunnen zijn. U krijgt in ieder geval per email een afmelding, zodat u weet waar u aan toe bent. Graag tot de volgende keer!

Je bent op zoek naar een woning, hoe gaat dit in zijn werk, wat moet je doen en wat kan je van ons verwachten.