Opzeggen huurcontract

Opzegging (schriftelijk of via het opzegformulier van onze website) van de Huurovereenkomst is alleen mogelijk voor de 1ste van de maand met inachtname van de minimale opzegtermijn van één maand. Zie Huurovereenkomst en Algemene Bepalingen Huurovereenkomst Woonruimte.

Bijvoorbeeld: U wilt de woning 1 oktober verlaten. U moet de woning dan opzeggen vòòr 1 september. De datum waarop de post/mail bij vdpvastgoed wordt ontvangen is geldend.

Eerder opzeggen
Eerder opzeggen mag natuurlijk ook. Langer dan één maand van te voren opzeggen heeft de volgende voordelen:

  • Wanneer u tijdig opzegt,  is er minder tijdsdruk en zijn er meer mogelijkheden om inspectie en andere afspraken te plannen op tijdstippen die u goed uitkomen.
  • U heeft meer tijd om uw woning op orde te brengen, mocht dit nodig zijn.

Na het invullen en versturen van het opzegformulier wordt automatisch een PDF-document samengesteld dat u kunt downloaden en uitprinten. Wij verzoeken u het ingevulde en uitgeprinte opzegformulier te ondertekenen en voldoende gefrankeerd op te sturen naar:

VDPVASTGOED t.a.v. (verhuurder invullen, zie huurcontract)
Ambachstweg 20A
2222 AL Katwijk ZH

U kunt de geprinte opzegging ook inscannen en als één PDF-document mailen naar info@vdpvastgoed.nl. (let er wel op dat uw handtekening erop staat)

 
Contractgegevens huurovereenkomstOpzegging


Nieuwe adresgegevens vanaf vertrek
Zonder opgaaf van een nieuw postadres kunnen wij uw opzegging helaas niet in behandeling nemen.

Al decennia lang de verhuurder en ontwikkelaar van eengezinswoningen, appartementen, winkels, bedrijfs- en kantoorruimten en garages in de regio Duin & Bollenstreek.