Zeestraat / Weteringkade


Adres:
Weteringkade / Zeestraat Noordwijk

Huurprijs:      
Kale huurprijs  €    n.t.b.
Servicekosten  €      60,00  


Omschrijving:
Het appartementencomplex "Weteringpoort" is gelegen aan de rand van Noordwijk-Binnen en wordt begrensd door de Weteringkade, de Zeestraat en de Molenstraat en bevindt zich op 10 minuten loopafstand van het centrum en het strand van Noordwijk. 

De patiowoningen op de begane grond hebben aan de binnentuin een buitenplaats en zijn via de buitenzijde middels een eigen trapopgang bereikbaar. De appartementen op de 1e, 2e en 3e verdieping zijn bereikbaar via de trapopgang, de galerij en de lift. Onder het complex bevindt zich een afgesloten parkeerkelder en individuele bergruimten behorende bij de appartementen. Alle appartementen beschikken over een woonkamer met luxe open keuken voozien van koelvriescombinatie, vaatwasser, combi-magnetron en een gaskookplaat met afzuigkap, 2 slaapkamers, een badkamer met douche, apart toilet en cv/berging.

Al decennia lang de verhuurder en ontwikkelaar van eengezinswoningen, appartementen, winkels, bedrijfs- en kantoorruimten en garages in de regio Duin & Bollenstreek.