Jasmijnlaan / Korenbloemlaan


Adres: 
Korenbloemlaan / Jasmijnlaan te Valkenburg ZH

Huurprijs:      
Kale huurprijs (geliberaliseerd)  €    n.t.b.
Gebruiksvergoeding  €      20,00  


Omschrijving:

Op de begane grond bevinden zich de hal, het toilet, een op de tuingerichte woonkamer met twee grote glaspuien en een moderne lichte open keuken welke is voorzien van vaatwasser, koel / vriescombinatie, combimagnetron, gaskookplaat en een afzuigkap. Ook heeft u de beschikking over een ruime tuin en is deze voorzien van een fietsberging.
Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer voorzien van douche met douchescherm, wastafel en toilet.
De 2e verdieping is voorzien van een dakkapel aan de voorzijde van de woning en een technische ruimte annex wasruimte.

Bijzonderheden:

- Gebruiksvergoeding, € 20,00 per maand voor gebruik van de keukenapparatuur: inbouwkoel/vriescombinatie, inbouwafzuigkap, inbouwkookplaat, inbouwoven/magnetron en een inbouw vaatwasmachine.
- De tuininrichting (erfafscheidingen en beplanting etc.) zijn niet voorzien, dit dient u als huurder zelf te verzorgen.
- Voor tv, internet en telefonie heeft de woning alleen de beschikking over een aansluiting van Ziggo bv. Een KPN aansluiting wordt alleen na aanvraag van de nieuwe huurder door KPN aangelegd.

Al decennia lang de verhuurder en ontwikkelaar van eengezinswoningen, appartementen, winkels, bedrijfs- en kantoorruimten en garages in de regio Duin & Bollenstreek.