Weteringpoort 2


Adres:

Weteringpoort 2 Noordwijk

Huurprijs:      
Kale huurprijs  € 1.200,00  
Servicekosten  €      15,00  
Gebruiksvergoeding  €      20,00  
Totaal  € 1.235,00  
G/W/E dient u zelf te regelen.    


Omschrijving:

Gelegen op de begane grond van het appartementencomplex. Het appartement heeft een oppervlakte van 82 m² en een inpandig balkon van 7 m² gelegen aan de voorzijde (op het zuiden) van de woning.
Het appartement is voorzien van een woonkamer met open keuken voozien van koelvriescombinatie, vaatwasser, combi-magnetron en een gaskookplaat met afzuigkap, 2 slaapkamers, badkamer en toilet.

Klik hieronder voor een plattegrond van het appartement:
Weteringpoort 2

In de verhuur per:
01-10-2022

Bijzonderheden:
- Minimale inkomenseis: 2,5 x maandhuur (ad. € 1.235,00) = € 3.087,50 netto per maand.
- Bij ondertekening van het huurcontract is huurder een bedrag van 2 x de totale maandhuur (2 x € 1.235,00 = € 2.470,00) verschuldigd aan de verhuurder als waarborgsom voor een juiste nakoming van de verplichtingen.
- Het appartement beschikt over een eigen parkeerplek in de nabijgelegen parkeerkelder. Tevens beschikt u over een fietsberging welke gelegen is achter het complex.
- Het complex beschikt niet over een lift.
- Servicekosten € 15,00 per maand voor onderhoud en glasverzekering van de gemeenschappelijke ruimten, de parkeerplek en 24-uurs servicecontract voor het cv-onderhoud in de woning.  
- Gebruiksvergoeding: € 20,00 per maand voor gebruik van inbouwkeukenapparatuur.
- Let op! Niet beschikbaar voor studenten en/ of delers.

Interesse?:
Indien u interesse heeft in deze woning, druk dan op de “Schrijf u hier in” button. Vul alle gevraagde gegevens in en vertel onderaan bij “Opmerkingen / vragen” wie u/ jullie zijn. Beantwoord hierbij de volgende vragen: Met wie wilt u de woning gaan huren? Heeft u kinderen? Wat is zijn de netto inkomsten (per persoon) per maand? Heeft u een vaste baan? Bent u ZZP-er? Of is op u een andere situatie van toepassing? Hoelang wilt u huren?

Al decennia lang de verhuurder en ontwikkelaar van eengezinswoningen, appartementen, winkels, bedrijfs- en kantoorruimten en garages in de regio Duin & Bollenstreek.