Van der Valk Boumanweg 111


Adres:

Van der Valk Boumanweg 111 te Leiderdorp

Huurprijs:      
Kale huurprijs  € 1.150,00  
Servicekosten  €      60,00  
Totaal  € 1.210,00  
G/W/E dient u zelf te regelen.    


Omschrijving:

Het betreft hier een 3-kamer appartement welke is gelegen op de 2e + 3e verdieping van het appartementencomplex. Het appartement met een oppervlakte van +- 92 m², heeft een woonkamer met open keuken (excl. apparatuur), 1 slaapkamer, toilet en op de volgende verdieping een badkamer, 1 slaapkamer, een toilet en een technische ruimte.
Het complex is verder voorzien van een lift en elk appartement heeft een aparte fietsberging en een eigen parkeerplek (buiten).

Klik hieronder voor een plattegrond van het appartement:
Van der Valk Boumanweg 111

In de verhuur per: 
01-12-2023

Bijzonderheden:  
- Minimale inkomenseis: 2,5 x maandhuur (ad. € 1.210,00) = € 3.025,00 netto per maand.
- Bij ondertekening van het huurcontract is huurder een bedrag van 2 x de totale maandhuur (2 x € 1.210,00 = € 2.420,00) verschuldigd aan de verhuurder als waarborgsom voor een juiste nakoming van de verplichtingen.
- Ieder appartement beschikt over een eigen parkeerplek en fietsberging.
- Servicekosten, € 60,00 per maand voor schoonmaak, onderhoud en energiekosten van de gemeenschappelijke ruimten, liftkosten, glasverzekering en 24-uurs servicecontract voor het cv-onderhoud / mv-onderhoud in de woning.   
- Let op! Niet beschikbaar voor studenten en/ of delers.

Interesse?:
Indien u interesse heeft in deze woning, druk dan op de “Schrijf u hier in” button. Vul alle gevraagde gegevens in en vertel onderaan bij “Opmerkingen / vragen” wie u/ jullie zijn.

Beantwoord hierbij de volgende vragen: 
- Hoelang wilt u huren?
- Met wie wilt u de woning gaan huren?
- Heeft u kinderen?
- Wat is/ zijn de netto inkomsten (per persoon) per maand?
- Heeft u een vaste baan?Al decennia lang de verhuurder en ontwikkelaar van eengezinswoningen, appartementen, winkels, bedrijfs- en kantoorruimten en garages in de regio Duin & Bollenstreek.