Utrechtse Jaagpad 121 - 121T


Adres:

Utrechtse Jaagpad 121 – 121T, 2314 AV Leiden

Huurprijs:      
Kale huurprijs € 1.200,00 - € 1.425,00
Servicekosten €      60,00 
Gebruiksvergoeding €      25,00 
Totaal € 1.285,00 - € 1.510,00
W/E dient u zelf te regelen.    

 

Appartement:
In Leiden Oost en op slechts 5 minuten fietsafstand van het centrum van Leiden bevindt zich ons nieuwe appartementencomplex Utrechtse Jaagpad. Qua ligging (aan de oude Rijn), bereikbaarheid en uitzicht ligt dit complex op één van de mooiere plekjes van Leiden.

Het appartementencomplex bestaat in totaal uit 17 stuks 3-kamer appartementen, variërend qua grootte, zie hiervoor de prijslijst.

Elk appartement heeft een inkomhal, 2 slaapkamers, een badkamer (incl. douche en wastafel), toilet (incl. fonteintje), een moderne lichte open keuken (incl. vaatwasser, koel/vriescombinatie, combimagnetron, inductiekookplaat en een recirculatie afzuigkap) en een ruime woonkamer. Een terras- en of balkon met uitzicht op de oude Rijn kan uiteraard niet ontbreken en maakt het plaatje compleet.

De appartementen zijn duurzame, gasloze woningen, welke voorzien zijn van een warmtepomp. De warmtepomp (incl. boiler) zorgt voor zowel verwarming als warm water. Op het dak van het complex zijn zonnepanelen aangebracht. De opgewekte energie wordt gebruikt voor algemeen gebruik (o.a. verlichting en de lift). Daarnaast zijn alle appartementen voorzien van een video-intercomsysteem. 

Het appartementencomplex beschikt over een lift en elk appartement heeft de beschikking over een eigen fietsberging en privé parkeerplek (eventueel overdekt). De fietsberging en de parkeerplekken zijn gesitueerd op het achter terrein.

Klik hieronder voor de prijslijst, de plattegronden van het appartementencomplex en een impressie van de keuken:
Prijslijst;
Situatie;
Plattegrond begane grond (bnr. 01, 02, 03);
Plattegrond 1e verdieping (bnr. 04, 05, 06);
Plattegrond 2e verdieping (bnr. 07, 08, 09);
Plattegrond 3e verdieping (bnr. 10, 11, 12);
Plattegrond 4e verdieping (bnr. 13, 14, 15);
Plattegrond 5e verdieping (bnr. 16, 17);
Keuken;

*Let op! Aan indeling en maatvoering van de plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.

In de verhuur per: 
ALLES IS VERHUURD

Bijzonderheden:
- Minimale inkomenseis: 2,5 x maandhuur netto per maand.
- Bij ondertekening van het huurcontract is huurder een bedrag van 1 x de totale maandhuur ad. € 1.285,00 - € 1.510,00 verschuldigd aan de verhuurder als waarborgsom voor een juiste nakoming van de verplichtingen.
- Servicekosten algemene ruimten € 60,00 waarin o.a. kosten onderhoud lift, energiekosten gemeenschappelijke ruimten, schoonmaak en onderhoud gezamenlijke parkeerterrein zijn inbegrepen.
- Gebruiksvergoeding: € 25,00 per maand voor gebruik van inbouwkeukenapparatuur.
- De huur is incl. een eigen privé parkeerplek en fietsberging, deze bevinden zich beiden op het achterterrein van het complex.
- De appartementen worden behangklaar opgeleverd.
- De minimale huurtermijn is 1 jaar.
- Let op! Niet beschikbaar voor delers.
- Alle appartementen worden op basis van de plattegronden en foto's verhuurd. Er is zal geen fysieke bezichtiging plaats vinden.

Interesse?:
Indien u interesse heeft in één van deze appartementen, druk dan op de “Schrijf u hier in” button. Vul alle gevraagde gegevens in en vertel onderaan bij “Opmerkingen / vragen” wie u/ jullie zijn.

Beantwoord hierbij de volgende vragen:
- Naar welk appartement gaat uw 1e voorkeur uit?
- Naar welk appartement gaat uw 2e voorkeur uit?
- Naar welk appartement gaat uw 3e voorkeur uit?
- Hoelang wilt u huren?
- Met wie wilt u de woning gaan huren?
- Heeft u kinderen?
- Wat zijn de netto inkomsten (per persoon) per maand?
- Heeft u een vaste baan?
- Bent u ZZP-er en hoelang bent u al ZZP-er?
- Of is op u een andere situatie van toepassing?

Wij zullen alle inschrijvingen eerst verzamelen en in de week van 13 november 2023 hopen wij u uitsluitsel te kunnen geven.

Al decennia lang de verhuurder en ontwikkelaar van eengezinswoningen, appartementen, winkels, bedrijfs- en kantoorruimten en garages in de regio Duin & Bollenstreek.