Rooseveltstraat 19N


Adres:

Rooseveltstraat 19N te Leiden

Huurprijs:      
Kale huurprijs  € 1.125,00
Servicekosten  €      50,00 
Gebruiksvergoeding  €      25,00 
Totaal €  1.200,00  
W/E dient u zelf te regelen.    


Appartement:
In Leiden Zuid West, pal naast het winkelcentrum De Luifelbaan en de AH XL en op slechts 5 minuten fietsafstand van centrum Leiden bevindt de Roosevelt Toren zich qua ligging, bereikbaarheid en uitzicht op één van de mooiste plekken in Leiden. Het complex bestaat uit in totaal 60 appartementen

Het appartement heeft een ruime woonkamer en is voorzien van een zonnig balkon en terras. Het heeft een moderne lichte open keuken voorzien van vaatwasser, koel/vriescombinatie, combimagnetron, inductiekookplaat en een afzuigkap. Daarnaast beschikt u over 2 slaapkamers, een berging, een badkamer voorzien van douche en wastafel en een toilet.
De appartementen zijn duurzame, gasloze woningen, welke voorzien zijn van een warmtepomp. De warmtepomp (incl. boiler) zorgt voor zowel verwarming als warm water. Daarnaast zijn alle appartementen voorzien van een video-intercomsysteem.

Het appartementencomplex beschikt over een lift en een afgesloten parkeergarage. Een parkeerplek in de ondergelegen parkeergarage is inbegrepen in de huurprijs. Verder is er een eigen (fiets) berging gelegen op de begane grond.

Klik hieronder voor de plattegronden van het appartementencomplex:
Plattegrond 19N

In de verhuur per: 
01-01-2022

Bijzonderheden:   
- Minimale inkomenseis: 2,5 x maandhuur (ad. € 1.200,00) = € 3.000,00 netto per maand.
- Bij ondertekening van het huurcontract is huurder een bedrag van 2 x de totale maandhuur (2 x € 1.200,00 = € 2.400,00) verschuldigd aan de verhuurder als waarborgsom voor een juiste nakoming van de verplichtingen.
- Het appartement beschikt over een eigen parkeerplek (in een afgesloten parkeerkelder onder het complex) en fietsberging.  
- Servicekosten algemene ruimten € 50,00 waarin o.a. kosten onderhoud lift, energiekosten gemeenschappelijke ruimten, schoonmaak en onderhoud gezamenlijke parkeerkelder zijn inbegrepen. 
- Gebruiksvergoeding: € 25,00 per maand voor gebruik van inbouwkeukenapparatuur. 
- De minimale huurtermijn is 1 jaar.

Interesse?:
Indien u interesse heeft in deze woning, druk dan op de “Schrijf u hier in” button. Vul alle gevraagde gegevens in en vertel onderaan bij “Opmerkingen / vragen” wie u/ jullie zijn. Beantwoord hierbij de volgende vragen: Met wie wilt u de woning gaan huren? Heeft u kinderen? Wat zijn de netto inkomsten (per persoon) per maand? Heeft u een vaste baan? Bent u ZZP-er? Of is op u een andere situatie van toepassing? Hoelang wilt u huren?

Al decennia lang de verhuurder en ontwikkelaar van eengezinswoningen, appartementen, winkels, bedrijfs- en kantoorruimten en garages in de regio Duin & Bollenstreek.