Noordeinde 40


Adres:
Noordeinde 31 Katwijk ZH

Huurprijs:      
Kale huurprijs  €    972,80  
Servicekosten  €      34,36  
Totaal  € 1.007,16  
G/W/E dient u zelf te regelen.    


Omschrijving:
Een 3-kamerappartement midden in het gezellige centrum van Katwijk aan Zee gelegen op de begane grond van seniorencomplex Noordeinde. Winkels, strand en andere voorzieningen op loopafstand.
Het appartement is voorzien van een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamer, badkamer, terras/ tuin en een fietsberging. 

Klik hieronder voor de plattegrond van het appartement:
Noordeinde 31

In de verhuur per:
01-09-2021

Bijzonderheden: 
- Minimale inkomenseis: 2,5 x maandhuur (ad. € 1.007,16) = € 2.517,90 netto per maand.
- Bij ondertekening van het huurcontract is huurder een bedrag van 2 x de totale maandhuur (2 x € 1.007,16 = € 2.014,32) verschuldigd aan de verhuurder als waarborgsom voor een juiste nakoming van de verplichtingen.
- Let op! Niet beschikbaar voor delers.
- Let op! Enkel beschikbaar voor 55+ -ers.

Interesse?:
Indien u interesse heeft in deze woning, druk dan op de “Schrijf u hier in” button. Vul alle gevraagde gegevens in en vertel onderaan bij “Opmerkingen / vragen” wie u/ jullie zijn. Beantwoord hierbij de volgende vragen: Met wie wilt u de woning gaan huren? Heeft u kinderen? Wat is/ zijn de netto inkomsten (per persoon) per maand? Heeft u een vaste baan? Bent u ZZP-er? Of is op u een andere situatie van toepassing? Hoelang wilt u huren?

Al decennia lang de verhuurder en ontwikkelaar van eengezinswoningen, appartementen, winkels, bedrijfs- en kantoorruimten en garages in de regio Duin & Bollenstreek.