Te huur: Van der Valk Boumanweg 153

Leiderdorp

Adres

Van der Valk Boumanweg 153 te Leiden

Huurprijs

Kale huurprijs €    1.425,00
Servicekosten€         60,00
Gebruiksvergoeding €        25,00
Totaal€    1.510,00
G/W/E dient u zelf te regelen.

Omschrijving

Dit prachtige 3-kamer appartement met een oppervlakte van 117 m2 is gelegen op de 6e verdieping en biedt een ruime lichte woonkamer en een open keuken met diverse inbouwapparatuur, waaronder een koel-vriescombinatie, vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap en een combimagnetron. Met 2 slaapkamers, een complete badkamer inclusief douche, wastafel, handdoekradiator, en een apart toilet, biedt deze woning alle comfort die u zoekt. Tevens heeft u de beschikking over een eigen balkon op het noorden van ongeveer 8 m2.

Het appartementencomplex beschikt over een lift en een afgesloten parkeergarage. Een parkeerplek in de ondergelegen parkeergarage is inbegrepen in de huurprijs. Verder is uw eigen (fiets)berging eveneens gelegen onder het complex. Daarnaast zijn alle appartementen voorzien van een video-intercomsysteem.

Het appartement biedt een prachtig uitzicht over de oude Rijn en de stad Leiden. De dichtstbijzijnde bushalte, maar ook het Winkelcentrum Santhorst met een supermarkt en diverse andere winkels bevinden zich op loopafstand van het complex.

Klik hieronder voor de plattegronden van het appartementencomplex:
Plattegrond

In de verhuur per

01-07-2024

Bijzonderheden  

  • Minimale inkomenseis: 2,5 x maandhuur (ad. € 1.510,00) = € 3.775,00 netto per maand. 
  • Bij ondertekening van het huurcontract is huurder een bedrag van 2 x de kale maandhuur (2 x € 1.425,00 = € 2.850,00) verschuldigd aan de verhuurder als waarborgsom voor een juiste nakoming van de verplichtingen.
  • Het appartement beschikt over een eigen parkeerplek (in een afgesloten parkeerkelder onder het complex) en fietsberging.  
  • Servicekosten algemene ruimten € 60,00 waarin o.a. kosten onderhoud lift, energiekosten gemeenschappelijke ruimten, schoonmaak en onderhoud gezamenlijke parkeerkelder zijn inbegrepen. 
  • Gebruiksvergoeding: € 25,00 per maand voor gebruik van inbouwkeukenapparatuur.
  • Energielabel A;
  • Let op! Niet beschikbaar voor studenten en/ of delers.
  • De minimale huurtermijn is 1 jaar.

Interesse?

Klik op onderstaande “Schrijf u hier in” knop!